Peste 13 miliarde de întâlniri ratate în 2020 din cauza pandemiei

Potrivit studiului realizat de Julius Meinl în patru orașe din Europa, aproximativ 13 miliarde de întâlniri sociale nu au mai avut loc în 2020 din cauza pandemiei.

Două treimi dintre cei intervievați au spus că întâlnirea la o cafea cu o persoană dragă le-a lipsit cel mai mult.

Potrivit studiului realizat în București, topul celor mai regretate 5 momente pierdute în perioada martie 2020 – martie 2021 este următorul:

  • ieșirile la cafea cu prietenii sau familia (57%), 
  • shopping-ul (49%),
  • mersul la cinema (41%),
  • mersul la sală (30%),
  • ieșitul în club (28%).

La nivel european, londonezii au ratat 6,3 milioane de posibilități de a întâlni pe cineva nou, cei din Viena au ratat 2,5 milioane de oportunități, iar cei din Milano 2,1 milioane de momente.

Sondajul a mai arătat că pentru 81% dintre participanți, o conversație cu un prieten sau un străin a avut un efect pozitiv asupra stării de bine generale.

Pandemia de COVID-19 a avut impact asupra deschiderii față de alte persoane, astfel că 36% sppun că sunt acum mult mai dispuși să spună „salut” unui străin decât înainte de pandemie.

Una din cinci persoane a spus că cel mai probabil loc în care ar începe o conversație cu un străin ar fi la o cafenea. Sondajul, creat alături de OnePoll, a fost realizat pe un eșantion de 4.000 de persoane din Londra, Viena, Milano și București.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...