Peste 1000 de familii vor beneficia de ajutoare de încălzire în sectorul 6

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a instrumentat dosarele şi a facilitat acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru un număr de 1083 familii cu venituri modeste.

Sumele acordate se calculează pe baza venitului pe membru de familie şi au ca scop susţinerea persoanelor şi familiilor aflate în pericol de marginalizare socială.

În urma verificării cererilor şi dosarelor depuse, au fost acordate 964 ajutoare de încălzire a locuinţei cu energie termică, 102 ajutoare pentru încălzirea cu gaze, 9 ajutoare de încălzire cu energie electrică şi 8 ajutoare de încălzire a locuinţei cu lemne sau alţi combustibili solizi sau lichizi.

Ajutorul se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile realizate, urmând ca ulterior datele declarate să fie verificate iar eventualele sume obţinute ilicit să fie recuperate.

Mai multe informaţii legate de acest subiect gasiţi pe pagina www.asistentasociala6.ro

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...