Peste 100.000 de oameni și-au plătit taxele și impozitele prin SelfPay

Mai mult de 100.000 de români au ales în lunile ianuarie și februarie 2021 stațiile de plată SelfPay pentru plata taxelor și impozitelor.

Numărul plăților de taxe și impozite prin SelfPay a crescut cu 78% față de aceeași perioadă a anului anterior.

Ponderea cea mai mare este deținută de impozitele pe clădiri, mijloace de transport și terenuri (47,6%), urmate de taxa pentru parcarea de reședință (38%).

Cele peste 5.500 de stații de plată SelfPay, la care este disponibilă această facilitate, sunt amplasate în peste 1.000 de localități din țară.

Dintre acestea, stațiile de plată SelfPay amplasate în magazine se numără în topul preferințelor pentru efectuarea plăților de taxe și impozite în primele luni ale anului (23,5%).

Acestea sunt urmate de stațiile de plată amplasate în sediile primăriilor sau ale direcțiilor de taxe și impozite (23%), iar pe locul trei se poziționează cele amplasate stradal (12%).

Urmează cele din unitățile bancare sau IFN-uri (9%), parcări, centre comerciale, magazine de proximitate, piețe și benzinării.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...