Peste 100.000 de oameni au fost la festivalul de street food The Carnival

The Carnival a adunat la Romexpo, între 6 și 8 septembrie, peste 100.000 de persoane în cele trei zile. Au fost livrate zeci de mii de porții de mâncare și deserturi pregătite după sute de rețete diferite din peste 10 bucătării internaționale. Atmosfera de festival a fost întreținută cu muzică live și spectacole colorate de artă stradală.

În cele trei zile de festival, pe cele patru scene au urcat trupe precum Subcarpați, Paraziții, Alternosfera, Cred Că Sunt Extraterestru, E.M.I.L, Omul cu Șobolani, Sunnery James&Ryan Marciano, Peter Bjorn and John, Asian Dub Foundation Sound System Nouvelle Vague, Balthazar, Hindi Zahra, The Mono Jacks și Byron. În total, publicul s-a bucurat de 27 ore de muzică live.

Zeci de mii de porții de mâncare livrate în trei zile

Gurmanzii au fost răsfățați cu zeci de mii de porții de mâncare și deserturi pregătite după rețete inedite provenite din peste 10 bucătării internaționale. Participanții la eveniment făcut o călătorie culinară în jurul lumii, cu popas în bucătăria italiană, spaniolă, germană, mexicană, americană, românească, indiană, japoneză sau columbiană. De asemenea, aceștia s-au putut bucura de deserturi franțuzești, belgiene sau thailandeze și de cocktail-uri răcoritoare.

The Carnival revine în 2020

The Carnival va reveni și la anul cu două ediții, la Timișoara și București. Evenimentul de la Timișoara este programat între 22 și 24 mai la Muzeul Satului Bănățean, urmând ca festivalul de la București să aibă loc la Romexpo în toamna anului viitor.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...