Pernod Ricard România va avea sediul central în clădirea Unirii View

Pernod Ricard România a închiriat o suprafață de 600 de metri pătrați de spații de birouri în Unirii View, cea mai inaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului.

Pernod Ricard România se alătură astfel unei liste de companii internaționale care au ales Unirii View și zona ultracentrală a Capitalei pentru a își stabilii noile sedii. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018.

Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri.

„Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureștiului devine o destinație importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ.  În plus, asistăm și la un progres calitativ în ceea ce privește spațiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B”, afirmă Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și management comercial al proiectului.

„Am ales Unirii View datorită poziției excelente și a standardelor deosebite pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager Pernord Ricard România.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România și Red Bull România.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...