PepsiCo a închiriat spații în CTPark Bucharest și Olympian Park

Dunwell a finalizat două tranzacții prin care PepsiCo și-a extins capacitățile de depozitare prin închirierea unor spații totalizând 27.000 mp.

Negocierile începute în iunie s-au finalizat la începutul lunii octombrie, iar spațiile au fost închiriate în parcuri logistice ale CTP Romania și Helios Phoenix Group.

Depozitul Pepsi din CTPark Bucharest West, mai mare cu 10.000 mp

Prima tranzacție intermediată de Dunwell se referă la extinderea cu 10.000 m2 a depozitului Pepsi din parcul logistic CTPark Bucharest de la km 13 al autostrăzii A1. Este vorba de un spațiu aflat într-o clădire nouă, a cărei construcție s-a încheiat chiar în cursul acestei luni. Clădirea a fost realizată conform standardelor CTP, iar aceasta înseamnă, printre altele, folosirea celor mai moderne și mai economice sisteme de iluminat precum și utilizarea unor soluții constructive ce duc la scăderea considerabilă a costurilor de exploatare prin creșterea eficienței energetice.

„Suntem foarte mulțumiți că echipa Dunwell a finalizat cu succes aceste tranzacții în care au fost implicate companii mari aflate pe piața din România. Încrederea pe care ne-au acordat-o și rezultatele obținute ne fac să regândim în sens pozitiv și mai curajos prognozele de dezvoltare pentru anul viitor. Extinderile PepsiCo din zona capitalei arată de asemenea că sectorul românesc al real estate-ului industrial și logistic are încă potențial de expansiune. Partea de sud a Bucureștiului devine și ea interesantă pentru investitori în pofida problemelor legate de infrastructura rutieră. Sperăm ca acest interes să se concretizezecu noi dezvoltări în viitorul apropiat”, a declarat Marian Orzu, Managing Partner al Dunwell.

Star Foods, 17.000 mp în Olympian Park East Bucharest

A doua tranzacție a fost intermediată de Dunwell pentru Star Foods, marcă aflată în portofoliul PepsiCo din 2004, și este vorba de un spațiu de 17.000 m2 situat în parcul logistic Olympian Park East Bucharest din Popești-Leordeni, parc deținut de Helios Phoenix Group. Clădirea aflată în construcție are programată livrarea în luna martie a anului viitor.

„Tranzacția semnată în această toamnă confirmă nevoia clienților pentru spații logistice în această parte a capitalei. Interesul pentru zona de sud a Bucureștiului este în creștere, iar noi suntem pregătiți să răspundem la această cerere. Colaborarea cu Dunwell s-a derulat în condiții excelente și ne ajută să ne consolidăm poziția pe o piață în care suntem prezenți de peste două decenii”, a spus Athos Myrianthous, Director de Dezvoltare în cadrul Helios Phoenix Group.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...