Pepco deschide magazine la Mangalia, Tulcea și Deva

Pepco continuă campania de inaugurări magazine și va deschide trei unități în luna octombrie. Cu această ocazie vor apărea și două orașe noi pe harta retailerului.

Pepco Mangalia, prima unitate a retailerului din oraș se va deschide în galeria comercială de lângă Kaufland, strada Lavrion, nr. 30, la 6 octombrie.

Pepco Tulcea, va deschide primul magazin din oraș în 20 octombrie, în complexul comercial Coral Plaza, str. Babadag, nr. 56. Cea de-a doua unitate Pepco Tulcea se va deschide în galeria comercială Intercora, strada Barajului, așa cum PropertyBuzz a anunțat aici.

Pepco Deva, a doua unitate a retailerului din oraș, după cea din Shopping City Deva, se deschide în data de 20 octombrie și este un magazin stradal, pe Bulevardul Iuliu Maniu.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...