Penti deschide o unitate în Plaza România

Plaza România continuă trendul pozitiz pe care a intrat în ultimele nouă luni și confirmă revenirea prin deschierea unui nou magazin, o unitate a retailerului Penti.

Noul magazin, inaugurat pe 20 mai, ocupă o suprafață de 113 metri pătrați și se află la parterul Plaza România. Cu ocazia deschiderii, Penti a pus la dispoziția clientelor mall-ului o săptămână de reduceri de 25%, începând din 20 mai.

În anul 1947, frații Kariyo au înființat compania Penti în Istanbul, Turcia. Misiunea lor a fost una precisă, aceea ca Penti să ajungă cea mai cunoscută companie de dresuri de damă, venind în întâmpinarea nevoilor tuturor clientelor. Unul din atuurile Penti este producția complet integrată, de la fabricarea firului până la vânzarea în magazine. În 2015, Penti, un brand de referință în sectorul de dresuri de damă, din care deține o cotă de piață de 75%, înseamnă un lanț de peste 350 de magazine în Turcia, Rusia, Europa, Asia și America.

În România, Penti s-a făcut cunoscut încă de acum patru ani, ajungând să dețină la ora actuală 16 magazine în toată țara.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...