Penny Market va deschide 20-25 de unități noi în 2016

Grupul REWE continuă strategia de dezvoltare a reţelei Penny Market în România prin deschiderea a 20-25 de noi magazineanul acesta.

„Acţionarii au decis ca activitatea grupului să se concentreze în viitor pe dezvoltarea business-ului de discount, astfel că pentru anul 2016, planurile pentru Penny Market în România vizează continuarea extinderii reţelei, până la 200 de magazine şi modernizarea altor 50 de magazine existente, începând cu toate unităţile din Bucureşti şi Oradea. Noul design va fi implementat in toate magazinele din reţea până la sfârşitul anului 2018”, se arată în comunicatul primit la redacție.

Noile planuri vizează pe lângă o varietatate mare de produse, soluţii „ready to eat”, specialităţi de panificaţie şi patiserie, produse internaţionale, produse disponibile la vrac şi o zonă mai bine organizată de produse de non-food.

„În prezent, grupul nostru cu o echipă locala de 3.549 de angajaţi, merge in continuare pe drumul creşterii profitabile si sustenabile in Romania. Focusul nostru este pe de o parte identificarea oportunitatilor oferite de expansiunea organica, si pe cealaltă parte, optimizarea şi dezvoltarea continuă a reţelelor de distribuţie”, a declarat Daniel Gross, managing director REWE România.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...