Penny Market a remodelat magazinul din Braila

sursa foto: stefanstroe.ro

Penny Market XXL a terminat procesul de remodelare a magazinului său din Brăila, din strada Fabricilor nr. 10.  Magazinul a intrat într-un amplu proces de reamenajare şi modernizare la sfarsitul lunii mai. Este cea de-a patra remodelare a reţelei după magazinele din Bucureşti (cartier Fundeni), Buzău şi Târgovişte.

 

„Mă bucur să anunţ finalizarea procesului de remodelare şi pentru magazinul Penny Market XXL din Brăila. Principalele obiective ale acestui demers au fost crearea unei ambianţe mai plăcute de cumpărare, modernizarea structurii de mercantizare şi extinderea sortimentului, în conformitate cu nevoile si aşteptările clienţilor noştri.” a declarat Antoniu Niţuleasa, Director de Vânzări al reţelei Penny Market XXL.

In cadrul remodelării a fost extinsă zona de produse proaspete, unde clienţii se pot bucura de o gamă mai variată de produse, precum si de câteva raioane noi, cum ar fi cel de carne proaspătă cu servire asistată, rotiserie si alte bunătăţi pregătite în magazin înfrumuseţare şi baby care.

Totodată, noul layout al magazinului aduce o mai bună organizare spaţială, o prezentare net îmbunătăţită a diverselor categorii de produse, a zonei promo, cât şi a sortimentului de delicatese de la vitrinele asistate; astfel, la noua vitrina de delicatese vom întâmpina clienţii cu diverse specialităţi locale sau din bucătăria internaţională, de la pizza şi pui rotisat proaspăt scoase din cuptor, până la cele mai fine brânzeturi, salate, mezeluri şi preparate din peşte pe care vor avea ocazia de a le servi chiar în incinta magazinului, în zona special amenajată pentru servire.

In plus, noile secţiuni de vinotecă, produse cosmetice si produse nealimentare oferă clienţilor o experienţă mai plăcută de cumpărare.

“Orientarea către client si oferirea unor servicii de calitate la cele mai bune preţuri reprezintă priorităţile noastre strategice la nivel de grup”, a adăugat dl Antoniu Niţuleasa, Director de Vanzări Penny Market XXL.

 

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...