Penny Market face angajari pentru 6 magazine noi

Penny Market, a doua retea de supermarketuri de tip discount, dupa numarul de filiale, a publicat pe siteul propriu o lista cu posturile disponibile in cele sase orase unde va deschide magazine in perioada imediat urmatoare.

Astfel, la Dragasani in judetul Valcea, retailerul va deschide un magazin cu o suprafata de circa 1000 mp. Posturile disponibile pentru acest oras sunt de: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case, casier si lucrator comercial.

Pentru magazinul ce va fi deschis in Sebes, jud Alba, se cauta: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case.

La Simleu Silvaniei magazinul Penny Market va avea o suprafata de 750 mp si va aduce 20 de locuri de munca. Pentru cei interesati joburile disponibile sunt urmatoarele: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case.

Pentru cel de-al doilea magazin din orasul Tecuci, jud Galati, se cauta: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case, casier si lucrator comercial.

Magazinul din Corabia, ce va fi construit pe str Cerealelor, nr.2, are vacante urmatoarele posturi: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case, casier si lucrator comercial.

La Cluj Napoca, in cartierul Buna Ziua, va fi deschis un magazin Penny Market. Pentru acesta se cauta: sef departament, sef sectie, sef supraveghere case, adjunct case.

Mai multe informatii despre joburile disponibile in cadrul retelei Penny Market Romania, puteti obtine de pe siteul companiei, www.pennyromania.ro.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....