Penny Market a deschis o unitate si a remodelat alta

sursa foto: ziarul21.ro

REWE România, compania care opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis la Lugoj (judetul Timis) cel de-al 127-lea magazin Penny Market din tara si unitatea cu numarul 133 din reteaua sa.
Noul magazin din Lugoj este situat în strada Episcop Doctor Ioan Balan nr. 24-26, are o suprafata de vânzare de ca. 760 m2 si dispune de 47 locuri de parcare.

In plus, retailerul a anuntat finalizarea procesului de remodelare a magazinului din Braşov care a intrat într-un amplu proces de reamenajare şi modernizare în urmă cu 10 zile.

Aceasta este cea de-a cincea remodelare a reţelei după magazinele din Bucureşti, Buzău, Târgovişte şi Brăila.
„Mă bucur să anunţ finalizarea procesului de remodelare şi pentru magazinul Penny Market XXL din Braşov. Principalele obiective ale acestui demers au fost crearea unei ambianţe mai plăcute de cumpărare, modernizarea structurii de mercantizare şi extinderea sortimentului, în conformitate cu nevoile şi aşteptările clienţilor noştri”, a declarat Antoniu Niţuleasa, director de vânzări al reţelei Penny Market XXL.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...