Penny Market a deschis magazinul din Satu-Mare

sursa foto: satumareonline.ro

REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL , a deschis la Satu Mare cel de-al 117-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 123 din reţeaua sa.

Penny Market Satu Mare, situat în Strada Strandului nr.3, introduce elemente noi, atât în ceea ce priveşte suprafaţa de vânzare cât şi aspectul exterior al magazinului. Spaţiul de vânzare a fost extins la ca. 815 m2, iar designul exterior a fost stilizat.

Planurile de expansiune ale Rewe România nu se vor opri aici, reţeaua urmând să deschidă 5 noi magazine, până la sfârşitul acestui an.

La nivel naţional, Rewe România a creat – până în prezent – peste 2.500 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Satu Mare au fost create – la nivel local – 16 locuri de muncă suplimentare.

Noul magazin va oferi clienţilor săi o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii oraşului Satu Mare vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt.

Compartimentarea clară pe grupe de produse facilitează orientarea clienţilor.

Un punct forte îl reprezintă departamentul de produse proaspete.

Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri, pentru: mezeluri, brânzeturi & produse lactate, legume şi fructe.

De asemenea, clienţii se vor putea bucura zilnic de un sortiment variat de carne proaspătă – marcă proprie – cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...