Penny Market a deschis un magazin la Huedin

sursa foto: ziarul21.ro

REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis la Huedin (judeţul Cluj) cel de-al 125-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 131 din reţeaua sa.

Noul magazin din Huedin este situat în strada Horea nr. 36, are o suprafaţă de vânzare de ca. 780 m2 şi dispune de 69 locuri de parcare.

La nivel naţional, Rewe România a creat – până în prezent – peste 2.600 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Huedin au fost create – la nivel local –  15 locuri de muncă suplimentare.

Noul magazin va oferi clienţilor o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii din Huedin vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt.

Un punct forte îl reprezintă raionul de produse proaspete. Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri.

De asemenea, clienţii se vor putea bucura zilnic atât de un sortiment variat de carne proaspătă – marcă proprie – cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

- Publicitate -

Cum te susține psihoterapia în momentele de criză și schimbare majoră

Viața fiecăruia dintre noi este definită de anumite momente cheie care influențează traseul principal ceea ce înseamnă că reacția...

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...