Penny Market construiește un depozit la Bacău

Penny Market a început construcţia unui centru logistic lângă oraşul Bacău, fiind primul retailer din piaţa comerţului autohton care iniţiază un astfel de proiect în Moldova. Investiţia în achiziţionarea terenului, construcția clădirii şi în echipamentele specifice va ajunge la 19 milioane de euro.

 
Centrul logistic din Moldova reprezintă un factor de optimizare a fluxului logistic şi a distribuţiei regionale pentru Penny Market. Totodată, va ajuta la asigurarea unui nivel de prospeţime şi mai ridicat pentru produsele comercializate la nivelul întregii reţele de magazine.
 
“Este un moment foarte important pentru întregul business REWE în România. Proiectul face parte din cadrul strategiei de dezvoltare a reţelei de distribuţie Penny Market la nivel naţional şi vine în completarea celor două centre existente din oraşele Turda şi Bucureşti. Odată cu inaugurarea centrului logistic din Bacău, vor fi create în primă fază un număr aproximativ de 150 de locuri de muncă permanente”, a declarat Daniel Gross, Managing Director REWE România.
 
Dezvoltat de către KÉSZ Holding Zrt., sucursala Cluj-Napoca, complexul logistic dispune de o suprafaţă totală construită de aproximativ 19.000 mp, o înălţime de 14,5 metri şi de un teren aferent de circa 8 hectare.
 
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piata locală având loc în anul 2005. Alături de cele 175 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...