Penny Market construiește mai multe magazine în țară

.
.

Retailerul german REWE, proprietarul rețelelor de supermarketuri Billa și Penny Market, pregătește deschiderea de noi unități sub brandul Penny Market.

Astfel, din informațiile obținute de PropertyBuyer.ro din mai multe surse locale, Penny Market are în faza de avizare sau construcție unități în Bușteni, Pipera, Sibiu, Dorohoi sau Zalău.

Magazinul din Dorohoi este într-o stare avansată de execuție, se află pe Bulevardul Victoriei nr. 120 și va avea o suprafață construită de 1303 mp, din care sala de vânzare de 794 mp și 89 de locuri de parcare.

Penny Market Pipera va avea o deschidere de 40 de metri la Bd. Pipera, o sală de vânzare de 851 mp și 76 de locuri de parcare.

Unitatea din Bușteni este într-o fază avansată de construcție și este fi situată pe DN1, la intersecția cu strada Telecabinei.

La Sibiu, Penny Market va deschide o unitate nouă, după magazinul XXL pe care îl deține în oraș. Magazinul este situat pe strada Șteflești, în cartierul Vasile Aaron și va fi amenajat într-o clădire existentă, care a aparținut fostei rețele de supermarketuri Trident. Sala de vânzare va avea o suprafață de 983 mp.

Și la Zalău, Penny Market va construi o a doua unitate în oraș, pe locul parcării Transurbis, situată la ieșirea din oraș. Magazinul va avea o suprafață construită de aproximativ 1400 mp și 60 de locuri de parcare.

- Publicitate -

Piața de influencer marketing din România va depăși 100 milioane de euro în 2024

Totalul bugetelor estimate din influencer marketing vor trece de 100 milioane euro în anul 2024, o creștere uriașă comparativ...

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...