Penny Market construiește mai multe magazine în țară

.
.

Retailerul german REWE, proprietarul rețelelor de supermarketuri Billa și Penny Market, pregătește deschiderea de noi unități sub brandul Penny Market.

Astfel, din informațiile obținute de PropertyBuyer.ro din mai multe surse locale, Penny Market are în faza de avizare sau construcție unități în Bușteni, Pipera, Sibiu, Dorohoi sau Zalău.

Magazinul din Dorohoi este într-o stare avansată de execuție, se află pe Bulevardul Victoriei nr. 120 și va avea o suprafață construită de 1303 mp, din care sala de vânzare de 794 mp și 89 de locuri de parcare.

Penny Market Pipera va avea o deschidere de 40 de metri la Bd. Pipera, o sală de vânzare de 851 mp și 76 de locuri de parcare.

Unitatea din Bușteni este într-o fază avansată de construcție și este fi situată pe DN1, la intersecția cu strada Telecabinei.

La Sibiu, Penny Market va deschide o unitate nouă, după magazinul XXL pe care îl deține în oraș. Magazinul este situat pe strada Șteflești, în cartierul Vasile Aaron și va fi amenajat într-o clădire existentă, care a aparținut fostei rețele de supermarketuri Trident. Sala de vânzare va avea o suprafață de 983 mp.

Și la Zalău, Penny Market va construi o a doua unitate în oraș, pe locul parcării Transurbis, situată la ieșirea din oraș. Magazinul va avea o suprafață construită de aproximativ 1400 mp și 60 de locuri de parcare.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...