Penny Market a deschis magazine la Zalău și Bistrița

.
.

REWE Romania a deschis astăzi, 15 octombrie 2014, un nou magazin în Zalău. Noul Penny Market, situat pe Str. Gh. Doja nr. 113, este al doilea magazin Penny Market din orașul Zalău și al 153-lea din rețeaua retailerului german la nivel național.

Noul magazin Penny Market din Zalău ocupă o suprafață de 900 mp, asigură 55 locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă în plan local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07.30 – 22.00 și duminică, între 08.00 – 19.00.

În prima săptămână, clienții sunt invitați la 3 zile de degustare și testare a celor mai importante mărci proprii Penny și Penny to Go, dar și să descopere gama variată de pâine și specialități proaspete, de proveniență locală, livrate zilnic de principalii producători din Zalău sau coapte direct în magazin.

Zalău este unul dintre municipiile reședință de județ cu cele mai puține spații moderne de retail din România. Pe lângă cele două Penny Market mai funcționează un Carrefour Market, un Profi și un hipermarket Kaufland.

În această săptămână Penny a deschis un prim magazin și în municipiul Bistrița pe Calea Moldovei nr. 15.

Supermarketul detine un raion de brutarie, de la care nu lipsesc painea proaspata, livrata zilnic de furnizori locali, si produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.

Unitatea are 100 locuri de parcare si a creat 16 locuri de munca.

 

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...