PENNY mărește venitul minim net de intrare în companie la peste 3.100 lei

Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajații PENNY este de 3.158 lei, inclusiv valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță.

Angajații beneficiază și de zile libere suplimentare față de pragul minim legal, acordate în funcție de vechimea în companie. De exemplu, pentru 10 ani petrecuți în companie, angajatul va avea 27 de zile de concediu.

De asemenea, angajații cu o vechime de peste patru ani primesc vouchere de vacanță. Și valoarea voucherelor se calculează în funcție de numărul anilor petrecuți în companie.

În grila de beneficii se regăsesc asigurare privată de sănătate, rechizite școlare, bonus pentru nou-născut (în 2022 au fost acordate 230 astfel de bonusuri) și vouchere pentru scutece.

Rețeaua PENNY din România are 346 magazine la nivel național și o echipă formată din peste 6.500 de angajați. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași.

CITEȘTE ȘI: Penny Market construiește un depozit la Bacău

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...