PENNY deschide magazine la Sărmașu, județul Mureș și Săliște, județul Sibiu

PENNY își continuă planul de extindere prin inaugurarea a două noi magazine în Sărmașu, județul Mureș și Săliște, județul Sibiu. Astfel, rețeaua ajunge la 317 unități în România.

PENNY Sărmașu, situat în Str. Teilor, nr 1, are o suprafață de vânzare de 856.45 mp, dispune de 39 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități și are 16 angajați.

Magazinul PENNY Săliște, din Str. Gării, nr 32-34, are o suprafață de vânzare de 854.25 mp, o parcare de 76 locuri neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități și un număr de 16 angajați.

Până în 2029, PENNY își propune să atingă 600 de magazine pe plan local. În materie de logistică, la finalul anului trecut, compania a inaugurat cel de-al patrulea depozit propriu la Filiași, județul Dolj. Mai are centre logistice în localitățile Ștefăneștii de Jos (Ilfov), Turda și Bacău.

CITEȘTE ȘI: Penny Market lansează 100 de produse pe sufletul românilor

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...