PENNY ajunge la 5 magazine în municipul Arad și 314 unități la nivel național

PENNY își continuă planul de extindere prin deschiderea celui de-al cincilea magazin din municipiul Arad, situat în str. Liviu Rebreanu, nr. 95.

PENNY Arad are o suprafață de vânzare de 857,2 mp, dispune de 79 de locuri de parcare, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități și are 15 angajați.

Unitatea din Arad urmează programul PENNY Punct care presupune experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine în România.

În ceea ce privește partea logistică, la finalul anului trecut, compania a inaugurat cel de-al patrulea depozit național, la Filiași, județul Dolj. Aceasta este și clădirea industrială din România cu cel mai mare punctaj la BREEAM International New Construction 2016 cu 92,89%.

CITEȘTE ȘI: PENNY deschide o nouă unitate la Sebeș și ajunge la 313 magazine în România

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...