Peek & Cloppenburg Timișoara, primul magazin al brandului în vestul țării

Peek & Cloppenburg Timișoara, este cea mai nouă unitate a grupului de retail, fiind inaugurată în Timișoara Shopping City.

Peek & Cloppenburg Timișoara are o suprafață de 4.000 mp și vine în completarea celor 68 de magazine în țara de origine, Germania, și alte 50 în Austria și Europa centrală și de est.

Prezența retailerului german va completa gama de fashion din Shopping City Timișoara, care are peste 300 de branduri, majoritatea în exclusivitate pe piața locală. Magazinul multibrand va acoperi toată gama de produse destinate femeilor și bărbaților: Hugo, Comma, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Boss Orange, Marc O’Pollo, Marc Cain, Christian Berg, McNeal, Review, Jake’s și mulți alții.

O altă noutate este extinderea ofertei de magazine de jucării și haine pentru copii, odată cu inaugurarea primului magazin SMYK din Timișoara, într-un spațiu generos, de aproximativ 500 de m2.

Galeria noului centru comercial a întâmpinat deja trei branduri noi, deținute de rețeaua internațională LLP: House, Cropp și Sinsay, la care se va adăuga și deschiderea magazinului Reserved, la sfârșitul lunii august. 

“Încă de la deschidere, Shopping City Timișoara s-a bucurat de o evoluție care a depășit așteptările tuturor, ceea ce dovedește nevoia unui centru comercial modern, cu o gamă largă de magazine, servicii, restaurante și opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber. Având în vedere aceste circumstanțe și faptul că dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri – dar și a brandurilor care doresc să fie prezente în cadrul centrului nostru comercial, ne gândim la extinderea Shopping City Timișoara cu noi spații comerciale în viitorul apropiat”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI.

Deschiderea primului magazin Peek & Cloppenburg Timișoara a fost realizată cu sprijinul companiei DTZ Echinox.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...