PEDRO Construct a livrat o clădire de birouri în apropiere de Politehnică

Investiția de 18 milioane de euro aduce în cartierul Militari din București o clădire de birouri cu 9 etaje, peste 9.500 metri pătrați construiti și spații comerciale la parter.

Politehnica Business Tower beneficiază de finisaje din clasa premium, iar circulația în interiorul clădirii se realizează prin 3 ascensoare de mare viteză.

Clădirea oferă și oportunitatea de închiriere și/sau vânzare pentru spații de  co-working, fiind ușor de compartimentat pentru viitorii clienți.

Procesul de închiriere al imobilului este coordonat de Avison Young care oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management.

Pedro Construct, compania fondată în 1993, a construit mai multe ansambluri rezidențialeîn București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

CITEȘTE ȘI: Piața birourilor va fi nevoită să se redefinească în perioada următoare

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...