Pe Wilio veți găsi mii de meșteri certificați pentru proiectul dumneavoastră de construcții, casă sau grădină

Cu noua aplicație Wilio, doar specificați datele și domeniul de aplicare. În cele din urmă, nu va trebui să mai așteptați după disponibilitatea cuiva.

Aplicația WILIO funcționează ca o piață. Veți publica ce trebuie să faceți – să reparați mașina de spălat, să zugrăviți o cameră sau să montați faianța – iar meșterii cu experiență vor concura pentru comanda dumneavoastră. Până acum câțiva ani, trebuia să căutați un meșter pe internet și să vă adaptați la disponibilitatea acestuia. Cu Wilio, veți primi un răspuns cam într-o oră și totul este în mâinile dumneavoastră – inclusiv selecția meșterului.

Scopul aplicației este de a revoluționa și liberaliza segmentul de meserii.

Iar utilizatorii sunt pe primul loc. Wilio acordă atenție experienței clienților, corectitudinii și prețului proiectului anunțat în prealabil.

Aplicația este proiectată bine. De la instalare și configurare până la finalizarea proiectului. La publicarea proiectului, clientul introduce detaliile locului de muncă și adresa, adaugă o fotografie și alte detalii.

Atunci când clientul descrie în detaliu proiectul și îl publică, va primi mai multe oferte cam într-o oră. Pentru fiecare meșter, clientul poate vedea toate proiectele și evaluările sale și există, de asemenea, un sistem de recenzii.

Românilor nu le place să-și „murdărească” mâinile

Clienții români nu caută ajutor doar atunci când nu știu să facă ceva, ci și atunci când pur și simplu nu vor sau nu au timpul necesar. Nu trebuie să vă simțiți prost dacă apelați la un agent de curățenie, de exemplu, prin intermediul aplicației, deoarece mii de alți clienți au făcut același lucru. Chiar dacă probabil știu să facă curățenie singuri.

Cele mai populare categorii includ:

Zugrav

Zidar

Instalator

Servicii de curățenie

Electrician

Meseriașii și alți furnizori de servicii pot câștiga bani folosind Wilio

Dacă sunteți unul dintre oamenii care au ceva de oferit, puteți duce un trai decent prin intermediul WILIO. Clientul economisește bani și persoana care oferă serviciul câștigă mai mult decât dacă ar fi angajat al unei companii mari. Scopul aplicației este de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii.

În 70% din cazuri, clientul va primi un răspuns la solicitarea sa în decurs de o oră, astfel încât să poată fi de acord imediat cu privire la cooperare și nu trebuie să aștepte până a doua zi ca cineva să răspundă sau să ridice telefonul, cum se întâmplă în cazul altor meșteri.

Totuși, știți foarte bine faptul că a câștiga încrederea românilor nu este un lucru ușor. Cu meșterii obișnuiți, oamenii procedează cu prudență, dar WILIO are un sistem de evaluări și recenzii, astfel încât clientul să poată ști exact pe cine angajează. Identitatea fiecărui furnizor de servicii este verificată în timpul înregistrării și se efectuează și apeluri de screening, datorită cărora aplicația este sigură pentru clienți.

Clienții se pot baza pe recenzii reale de la alți clienți. Când se înregistrează un client nou, acesta primește informații verificate despre munca de calitate pe care o face furnizorul, modul în care comunică și care este nivelul său de preț.

Dacă doriți să vă oferiți serviciile – oferiți servicii de calitate, fiți corecți și veți găsi un loc de muncă pe Wilio.

Cu această abordare, Wilio speră să devină prima alegere atunci când oamenii au nevoie de orice serviciu pentru casa, construcția sau grădina lor, nu numai în România, ci și în alte țări europene. Puteți încerca serviciul pe site-ul wilio.ro sau prin aplicația care poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și din App Store.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...