All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 12 iulie | 2020

Pe unde circulă microbuzul 611

Una dintre zonele cu cea mai mare densitate de blocuri și cartiere rezidențiale noi din București, Metro Militari – Militari Shopping – Chiajna, beneficiază de o linie de transport privată, dedicată, direct către stația de metrou Lujerului.

Astfel, microbuzul liniei 611, pleacă din strada Tineretului, cartier Militari Residence, trece prin fața Royal Residence, merge prin strada Salcâmilor, prin fața Avangarde City, Residence Orhideelor și Avangarde Rezidențial, iar apoi, prin strada Apeductului, ajunge în fața complexului Rezidențial Apusului și de aici în strada Apusului, oprește în stația RATB Valea Lungă și Gorjului și are stația finală la metrou Lujerului.

De luni până vineri, prima cursă pleacă la ora 5:30, iar ultima la ora 20:30, din Militari Residence, respectiv 5:30 și 20:30, de la Metrou Lujerului. Intervalul de succedere al mașinilor este de 30 minute, iar durata unei curse 20-25 minute.

- PUBLICITATE -

Sâmbăta și duminica, prima cursă pleacă la ora 6:00, iar ultima la ora 20:00, din Militari Residence, respectiv 5:30 și 19:30, de la Metrou Lujerului. Intervalul de succedere al mașinilor este de 60 minute, iar durata unei curse 20-25 minute.

- PUBLICITATE -