Pe acoperișul Altex Turnu Măgurele s-au montat 1.024 de panouri fotovoltaice

Axionet IoT a instalat un nou sistem de producere a energiei, format din 1.024 de panouri fotovoltaice, pe acoperișul magazinului Altex Turnu Măgurele. Puterea totală a instalației este de 400 kWp.

Axionet a montat în parcarea magazinului Altex Turnu Măgurele și o stație modernă care permite realizarea a trei încărcări simultane pentru vehicule electrice sau hibrid plug-in.

Sistemul de panouri de pe magazinele Altex permite alimentarea cu energie verde a magazinelor precum și a stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice.

În 2022 și 2023, colaborarea Axionet cu Altex presupune instalarea și punerea în funcțiune de centrale fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, precum și stații de încărcare rapide pentru mașinile electrice.

Paisprezece magazine din rețeaua Altex au devenit anul acesta sau sunt în curs să devină prosumatori: Turnu Măgurele, Timișoara, Reșița, Huși, Câmpina, Mediaș, Bistrița, Brașov, Chiajna Greenfield, Satu Mare Retail Park, Arad Greenfield, Lugoj, Deva și București – centrul Titan Iris.

Prosumatorii sunt agenți economici sau persoane fizice, cu centrale electrice de producere a energiei din surse regenerabile instalate, cu puteri de cel mult 400 kW. Aceștia pot livra surplusul de energie în rețelele furnizorilor.

CITEȘTE ȘI: Altex deschide un magazin de 1 milion euro în primul mall din Târgoviște

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...