Pe 28 mai 2022 decolează primul charter spre insula grecească Skiathos

Aerotravel va opera zboruri charter către Skiathos cu plecări în fiecare sâmbătă din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Sibiu, în perioada 28 mai – 17 septembrie 2022.

Sejururile în Insula Skiathos au tarife începând cu 249 euro/persoană și includ transportul, taxele de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică.

Tariful unui sejur de 7 nopți cu demipensiune la un hotel de patru stele, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 577 euro/persoană.

Zborurile charter sunt efectuate de Tarom și Air Connect și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7.000 de locuitori, este un adevărat paradis natural cu peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare.

În 2022 Grecia a renunțat la toate condițiile de călătorie și restricțiile motivate de noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Peste 870.000 de români au folosit Revolut pentru a face plăți în afara țării în 2021

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...