Pe 1 iunie se redeschide Parcul Copiilor din Timisoara

sursa foto: vestul.ro

Vineri, 1 iunie, de la ora 11, se redeschide Parcul Copiilor din Timisoara, dupa o pauza de sapte ani. Primele patru zile accesul este gratuit.

Lucrarile au inceput in  iunie 2011, fiind executate de SC Horticultura SA.
Potrivit noii structuri, parcul cuprinde 23 de zone tematice, acestea fiind destinate copiilor de toate vârstele.
Zona „Pădurea poveştilor” urmăreşte crearea unor lumi miniaturale inspirate din poveşti tradiţionale româneşti. „Pădurea Întunecată” este destinată copiilor cu vârste peste 6 ani, datorită tematicii şi echipamentelor de joacă folosite.
În „Ţara Uriaşilor”, peisajul şi echipamentele de joacă sunt miniaturizate, pentru a le crea copiilor senzaţia că ei sunt uriaşi. „Marea mirodeniilor” cuprinde specii floricole perene şi anuale divers colorate dispuse în forme sinuoase care se întrepătrund.
În parc au fost folosite elemente de lemn, sfoară, răchită, în ideea ca materialele să fie în armonie cu natura.
Între 1-4 iunie intrarea va fi liberă, în aceste zile fiind organizate diverse activităţi pentru cei mici: ateliere de creaţie, de pictură, teatru de păpuşi, modelaj în lut, spectacole muzicale după filme de desene animate şi altele.
- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...