PD Neurotechnology vizează o finanțare de 500.000 euro pe SeedBlink

Evaluarea pre-bani a companiei este de 30.000.000 euro

PD Neurotechnology, un start-up MedTech pentru pacienții care suferă de boala Parkinson, vizează 500.000 euro în runda de finanțare deschisă pe platforma de investiții SeedBlink.

Această rundă Seria A, de 5.000.000 euro, este condusă de CIC Capital Partners, iar co-investiția de la CIC Capital Partners și BigPi este de 4.500.000 euro.

Fondurile strânse în această rundă de investiții vor fi utilizate pentru producție, studii clinice și pentru a stimula creșterea companiei pe noi piețe.

PD Neurotechnology pune la dispoziția persoanelor care suferă de boala Parkinson și de alte tulburări de mișcare articole medicale portabile, ușor de utilizat, precum și software AI avansat pentru monitorizare și tratament, care pot fi aplicate acasă sau în condiții non-clinice.

Echipa PD Neurotechnology include 40 de specialiști în dispozitive biomedicale, neurologie, asistență medicală, logistică, inteligență artificială și boala Parkinson.

Primul produs al acesteia, PDMonitor, este un dispozitiv medical din clasa IIa marcat CE și constă din dispozitive de monitorizare/articole medicale portabile care captează și afișează date primare legate de mișcare din diverse zone prestabilite ale corpului.

Se oferă și un Smart Box, care prelucrează datele de mișcare și extrage simptomele PD, precum și un PD Monitor Cloud, care combină simptomele și informațiile transmise de aplicația mobilă într-o bază completă de informații.

Physician tool este un instrument performant de gestionare a bolii, ce realizează o arhivă electronică cu informațiile aferente pacientului, pe care medicul curant le accesează.

PD Neurotechnology este o companie grecească de sănătate digitală fondată la Londra în 2015, care operează în 13 țări europene, iar lansarea în SUA este planificată pentru 2022.

CITEȘTE ȘI: Grande Gloria Production a obținut o finanțare de 900.000 euro

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...