Paul a deschis o brutărie la Constanța

Brutăriile Paul continuă extinderea în România prin inaugurarea celei de-a 15-a unităţi, în Constanţa.

Noua unitate are o suprafaţă de 137 mp, este prevăzută cu 48 de locuri şi este amplasată la parterul mall-ului City Park, în aripa nouă – Intrarea Nord. În aceasta s-au investit aproximativ 450.000 de euro pentru amenajarea spaţiului în stilul caracteristic brandului şi pentru dotarea acestuia cu cele mai noi utilaje şi facilităţi, iar 30 de angajaţi vor deservi zilnic clienţii şi vor aduna opiniile acestora cu scopul de a oferi cele mai bune servicii şi produse.
Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii plus o gamă diversificată de pâini.
Constanţa este cel de-al patrulea oraş din România în care Paul se extinde, după Bucureşti, Ploieşti şi Cluj-Napoca. Designul noii brutării păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franţuzeşti rustic şi chic, asemeni brutăriilor tradiţionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca notă de eleganţă şi distincţie este culoarea neagră caracteristică brandului.

Paul a ajuns la 15 unități

În România, lanţul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deţine până în momentul de faţă 15 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piaţa Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.
- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...