PAUL Agora Floreasca, a patra locație Bistro din București

Brutăriile PAUL au inaugurat cel de-al patrulea Bistro, în incinta noului complex Agora Floreasca, din București. Noua locație este rezultatul unei investiții de 450,000 de euro și dispune de o suprafață de peste 190 metri pătrați.

Noul Bistro PAUL Agora Floreasca este amplasat la parterul complexului Agora, de pe Calea Floreasca, Nr. 111 – 113, din București, fiind cea de-a 18-a unitate deschisă în România.

Locația dispune de o capacitate de 96 locuri (60 de locuri în interior și 36 pe terasă, deschisă pe perioada verii), unde clienții pot servi masa în stil franțuzesc.

Pe lângă produsele clasice, precum viennoiserie și băuturi pe bază de cafea, meniul Bistro cuprinde o varietate de preparate franțuzești, precum pulpă de rață – Confir de canard, file de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée sau obrăjori de vită – Pièces de Bœuf, care pot fi servite alături de un pahar de vin rafinat.

„Suntem în permanență în căutare de noi oportunități de dezvoltare și explorăm cele mai bune ocazii, care să întâmpine nevoile clienților noștri. Anul trecut, am decis să investim într-un nou concept care duce pasiunea pentru gastronomie la nivelul de artă culinară și să transformăm o parte din brutării în Bistro. Astfel, inaugurarea Bistro-ului din Agora a venit natural, oferindu-le clienților un meniu complet, pe care pot alege să îl servească în locația noastră sau, de ce nu, să ia preparatele acasă ori la birou”, a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL România.

Agora Floreasca este un concept inedit de tip food-hall, care le oferă bucureștenilor noi oportunități de a lua masa într-un spațiu modern și elegant.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...