Patru români au lansat The Talent Universe, o platformă social media pentru industria muzicală

Lansată pe 19 August 2023, The Talent Universe este o platformă social media profesională pentru muzicieni și oameni din industria muzicală din Marea Britanie, fondată de Constantin Alexandru Oneață, Silviu Ștefan Nițu, Robert Gabriel Peșa, Elena Daniela Oneață, 4 români pasionați de muzică din Slatina, județul Olt.

The Talent Universe este o platformă destinată industriei muzicale prin care artiștii semi profesioniști sau profesioniști au ocazia să-și facă talentul cunoscut, să-și promoveze serviciile, să găsească evenimente și să fie descoperiți de colaboratori și impresari.

„Motivul pentru care The Talent Universe a fost creat este faptul că noi considerăm că networking-ul reprezintă o parte esențială în dezvoltarea carierei indiferent de industrie, mai ales în cea muzicală. De aceea oferim un spațiu pentru persoane creative unde au posibilitatea să găsească oameni asemenea lor cu care să colaboreze. Oferim începătorilor și semi profesioniștilor funcționalități menite să-i ajute în dezvoltarea lor profesională prin educație, iar pe cei avansați îi ajutăm să capete vizibilitate în fața potențialilor reprezentanți”, spune Constantin Alexandru Oneață, CEO al The Talent Universe.

Drumul spre a aduce o schimbare pozitivă în industria muzicală a început încă din anii de liceu

În 2014, cei patru slătineni, pe atunci elevi de liceu, au înființat Uniteam Production, un ONG prin care au ajutat zeci de artiști locali prin organizarea de evenimente și acces gratuit la săli de repetiție și echipamente profesionale.

Dupa liceu, aceștia au urmat studiile superioare în muzică și antreprenoriat în Marea Britanie pentru a putea transforma organizația Uniteam Production într-o afacere și pentru a scala nivelul de suport pe care îl pot oferi artiștilor din industria muzicală.

Așa a început să capete formă The Talent Universe. În prezent, platforma este în versiune beta, cu funcționalități limitate, dar în continuă dezvoltare pentru a aduce mai multă valoare persoanelor din domeniu.

Spre deosebire de alte rețele sociale, The Talent Universe se adresează doar muzicienilor și celorlalți profesionali ai industriei muzicale, astfel ca funcționalitățile au fost create cu acești utilizatori în minte.

Încă de la început, echipa a demonstrat un angajament solid față de comunitatea din industria muzicală, iar din acest motiv s-au hotărât să doneze 10% din veniturile companiei către organizații caritabile din industria muzicală a Regatului Unit.

Fondată de oameni pasionați, această inițiativă a crescut din dragostea pentru muzică și dorința de a sprijini artiștii. Dacă ești implicat în această industrie sau împărtășești această pasiune, echipa TTU te invită să faci parte și TU din această comunitate și să urmarești paginile social media The Talent Universe pentru a fi la curent cu noutăți legate de lansarea platformei și în România.

CITEȘTE ȘI | Coface: Crește riscul politic și fragilitatea socială

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...