Patru noi magazine Profi

PROFI a inaugurat patru magazine la Cujmir, Nădlac, Stâlpeni și Suceava, după ce în ultimele două săptămâni astfel de magazine au mai fost deschise și la Iași (Rond vechi), Popești, Cenei, Topolovățu Mare și Amărăștii de jos.

Magazinul din Cujmir, Jud. Mehedinți, funcționează în format Loco, în piața localității, cu o suprafață totală de 387 mp, din care sala de vânzări ocupă 255 mp.

Și unitatea din Nădlac, Jud. Arad, este tot un Loco amplasat pe Str. Independenței nr. 47, cu o suprafață totală de 322 mp, sala de vânzări măsurând 195 mp.

În Jud. Arges, în comuna Stâlpeni la numărul 87, noul PROFI este tot în format Loco și are o suprafață totală de 324 mp, cu o sală de vânzări de 235 mp.

La Suceava, pe Str. Soimului nr.2  (Burdujeni), Jud. Suceava, magazinul funcționează în format City cu o suprafață totală de 336mp din care sala de vânzări reprezintă 239 mp.

Menținând cel mai ridicat ritm de expansiune din retailul românesc, rețeaua PROFI numără acum 391 de magazine în 188 localități din toate județele și municipiul București.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...