Patru noi magazine Mega Image

Mega Image a deschis trei magazine noi în București, iar al patrulea în judeţul Ilfov

Mega Image George Enescu este situat pe Str. George Enescu nr. 36 – 42, sector 1, Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 440 mp, Mega Image Mizil este situat pe Str. Mizil nr. 2A, parter, sector 3, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 411 mp, Mega Image Piaţa Chibrit este situat pe Bd. Ion Mihalache nr. 168C, Sectorul 1, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 85 mp.
Shop&Go Clinceni este situat în Comuna Clinceni, str. Principală nr. 105, judeţul Ilfov şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 411 mp.
Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 456 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (209), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Româneşti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.
- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...