Patru noi magazine H&M

sura foto: carcabot.ro

H&M va deschide în România încă patru magazine până în luna noiembrie, la Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti şi va angaja 100 de persoane. H&M a lansat, din luna martie până în prezent, cinci magazine în Bucureşti şi unul în Braşov.

Potrivit retailerului, următoarele magazine vor fi deschise în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. În noiembrie vor urma unităţile din Bucureşti, în Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

„Odată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni”, a declarat într-un comunicat Carlos Duarte, directorul de ţară al H&M în România, informează Mediafax.

Noile magazine vor include articole pentru femei, pentru bărbaţi, cât şi colecţii pentru copii şi adolescenţi. De asemenea, unităţile vor comercializa şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

Reţeaua H&M cuprinde 2.300 de magazine în aproape 40 de state. Grupul are circa 87.000 de angajaţi.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...