Patria Bank a lansat un credit ipotecar fără avans

Patria Bank a lansat creditul ipotecar fără avans pentru clienţii care vor să achiziționeze o casă nouă sau un alt imobil în proprietate şi nu doresc să aducă avans în bani.

Clienţii vor aduce drept garanţie alt imobil în proprietate sau un imobil deţinut de familia restrânsă (de părinţi, soţ/soţie, copii, fraţi/surori, ginere/noră) sau de partenerul de viaţă, aceştia din urmă devenind astfel participanţi la credit, cu calitatea de codebitori.

Imobilul achiziţionat prin credit trebuie să aibă o valoare de minim 80.000 de euro (sau echivalent în lei), să fie situat într-o zonă urbană mare sau metropolitană aferentă.

În garanţie, pe lângă imobilul achiziţionat prin credit poate fi adus un extra imobil, situat de asemenea într-o zonă urbană mare şi/sau împrejurimi.

„Este un produs potrivit clienţilor din oraşele mari – Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Brăila, Arad, Piteşti, Sibiu, Bacău, Târgu Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare, Alba Iulia, Sighişoara, Slatina, Râmnicu Vălcea şi împrejurimi – al căror ritm de viaţă s-a modificat semnificativ în perioada pandemiei”, spune Elena Nicodinescu, Manager Dezvoltare Produse Patria Bank.

Clienții care aleg să îşi vireze venitul într-un cont Patria Bank pot beneficia de o dobândă fixă în primii 5 ani, de 6,05% la creditul în lei, urmând ca începând cu cel de al 6-lea an dobânda variabilă să fie de IRCC + marja 3,10 %.

Clienţii care optează pentru o dobândă variabilă şi virarea venitului la Patria Bank vor avea o dobândă de IRCC + 2,90% pentru creditele în lei şi EURIBOR la 6 luni + 4,05% pentru creditele în euro.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...