Patinoarul Târgu Secuiesc a fost modernizat

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a patinoarului este de 24.888.094,970 lei, cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată prin CNI, care a și gestionat derularea proiectului.

Întrucât, iniţial, patinoarul nu dispunea de acoperiș, antrenamentele și competițiile se puteau desfășura doar în sezonul rece, în condiții improprii. Din acest motiv a fost nevoie de realizarea integrală a acoperișului, de execuția rețelei de instalații (electrice, de încălzire, de ventilare şi climatizare), de lucrări la nivelul structurii de rezistență a patinoarului, de lucrări de compartimentare, de finisaj, precum și de asigurarea dotărilor specifice și amenajarea spațiilor exterioare.

De asemenea, au fost amenajate accese speciale pentru persoanele cu dizabilități și s-au asigurat dotări sanitare conforme cu normativele în vigoare. În plus, în prezent, patinoarul dispune şi de amenajări exterioare (alei pietonale de acces și evacuare public, locuri de parcare, spații verzi).

Suprafața de joc respectă standardele (având o dimensiune de 30mx60m), iar tribunele pot găzdui aproximativ 500 de spectatori.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...