All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 4 decembrie | 2020
2.7 C
București

Patinoarul Târgu Secuiesc a fost modernizat

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a patinoarului este de 24.888.094,970 lei, cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată prin CNI, care a și gestionat derularea proiectului.

Întrucât, iniţial, patinoarul nu dispunea de acoperiș, antrenamentele și competițiile se puteau desfășura doar în sezonul rece, în condiții improprii. Din acest motiv a fost nevoie de realizarea integrală a acoperișului, de execuția rețelei de instalații (electrice, de încălzire, de ventilare şi climatizare), de lucrări la nivelul structurii de rezistență a patinoarului, de lucrări de compartimentare, de finisaj, precum și de asigurarea dotărilor specifice și amenajarea spațiilor exterioare.

De asemenea, au fost amenajate accese speciale pentru persoanele cu dizabilități și s-au asigurat dotări sanitare conforme cu normativele în vigoare. În plus, în prezent, patinoarul dispune şi de amenajări exterioare (alei pietonale de acces și evacuare public, locuri de parcare, spații verzi).

- PUBLICITATE -

Suprafața de joc respectă standardele (având o dimensiune de 30mx60m), iar tribunele pot găzdui aproximativ 500 de spectatori.

- PUBLICITATE -