Pasul către pungile de hârtie

Pungile de hârtie au fost întotdeauna folosite, dar de la interdicția de a oferi pungi de plastic în magazine – acum magazinele încasează bani pentru ele – utilizarea lor a crescut în mod semnificativ.

Din fericire, societatea în general devine din ce în ce mai conștientă de cât de dăunătoare este utilizarea pungilor de plastic.

Trecerea de la utilizarea pungilor de plastic în magazine la pungile de hârtie a avut loc mult mai ușor decât se credea anterior.

Cel mai important este că, pungile de pânză refolosibile sau pungile de hârtie reciclate înlocuiesc în mare măsură pungile de plastic. Și asta e valabil atât în ​​magazinele mari, care stabilesc tendințe, cât și în magazinele locale mici.

Unii spun că în termeni de marketing sunt mai puțin “utile” pungile de hârtie decât cele din plastic. Nu este adevarat. Pungile de hârtie pot fi inovatoare. Pot fi personalizate, au texturi și finisaje diferite la imprimare.

Clienții bisbags.ro pot încorpora modele originale pentru a-și personaliza punga, cu sigla companiei sau a afacerii lor, cu sau fără fereastră.

Aceste pungi sunt perfecte pentru ambalare produse de patiserie, produse de farmacie și sunt disponibile în multe dimensiuni, de la pungi mici până la pungi mari pentru produse alimentare sau produse de farmacie.

Tipuri de pungi de hârtie în magazine

În realitate, pot exista la fel de multe tipuri de pungi pe cât există magazine, deoarece posibilitățile de personalizare sunt multe: diferite dimensiuni, culori, tipuri de hârtie, design tipărit etc. Iată doar câteva:

Pungile de patiserie – potrivite pentru toate tipurile de alimente, pentru restaurante în general, sandvișuri, hamburgeri, sandvișuri sau kebab. Sunt fabricate în hârtie specială rezistentă la grăsimi, specifică alimentelor. Pot avea diferite dimensiuni, culori, forme.

Pungi pentru farmacie – reprezintă metoda cea mai eficientă și economică de ambalare a medicamentelor. Pot fi pungi hârtie cu mâner sau fără mâner, pungi albe sau natur, model cruce sau simple.

Colțare de hârtie – Confecționate din hârtie specială anti-umiditate pentru cea mai bună conservare a produselor, acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni. Sunt colțare din hârtie cerată, cu design atrăgător, potrivite atât pentru livrări la domiciliu cât și pentru servire pe loc. Colțarele din hârtie sunt ideale pentru fast-food, servicii de catering, restaurante, etc.

Cele de mai sus sunt doar trei exemple de mare varietate de pungi disponibile oferite de bisbags.ro. Practic, orice afacere poate folosi aceste tipuri de pungi de hârtie care permit să dea o notă diferită afacerii.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...