Pasteur Filipești a început să producă geluri igienizante

  • Industria veterinară din România poate contribui la eforturile împotriva Covid19;
  • Compania și-a adaptat capacitatea de producție și a extins certificarea pentru a realiza produse de uz uman necesare în pandemie.

Pasteur Filiala Filipești, un producător de preparate biologice și medicamente generice veterinare și-a adaptat procesele de producție și aprovizionare pentru a putea realiza produse de uz uman utile în contextul actual.

Compania a lansat o gamă de igienizanți sub formă de soluții si gel pe bază de alcool în concentrație de 70%, în 9 forme de prezentare.

Producătorul apreciază că va putea ajunge la un volum lunar de 50 tone de igienizanți CleanSkin. Încă de la începutul pandemiei, compania a acționat pentru a putea obține recertificarea GMP cosmetic (Good Manufacturing Practices), standardul care definește procesele necesare pentru garantarea calității produselor cosmetice. 

Pasteur Filipești este și producătorul dezinfectantului Aldezin, biocid testat și certificat de laboratorul J.S Hamilton Polonia ca fiind eficient împotriva Coronavirusurilor umane într-o concentrație de 3%, cu un timp de expunere de 60 de minute.

Aldezin a fost recent avizat pentru categoria TP2 – dezinfectare în spații publice, private și industriale – de către Comisia de Biocide a Ministerului Sănătății.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...