Parteneriat Fidelicard – Card Avantaj

Programul de loializare al București Mall și Plaza România oferă beneficii suplimentare mulțumită parteneriatului cu CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpături în rate din România.

Asocierea cu CardAvantaj, primul card de credit în lei pentru cumpărături în rate, cu utilizare atât națională, cât și internațională, face Fidelicardul și mai atractiv. Astfel, dacă un posesor al unui CardAvantaj emis de către Credit Europe Bank Romania are și Fidelicard, el va beneficia de două rate în plus pe acest card de credit pentru cumpărăturile făcute în magazinele partenere din București Mall și Plaza România.

Mai mult, dacă un posesor al unui CardAvantaj aplică online pentru Fidelicard, el va beneficia de patru bilete la Cinema Movieplex – aflat în incinta Plaza România – cu o reducere de 50%. Totodată, posesorii de Fidelicard care aplică pentru CardAvantaj vor fi exceptați de la plata comisionului de administrare cont curent în primul an și vor primi un bonus de 50 de lei la prima tranzacție, indiferent de valoarea ei.

Clienții București Mall și Plaza România care aplică online pentru Fidelicard vor primi un card virtual. Pentru acesta, înregistrarea punctelor Fidelicard pe POS și utilizarea lor în chioșcurile digitale se va realiza doar prin intermediul numărului de telefon al aplicantului.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare și modernizare pentru București Mall și Plaza România. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) este gratuită. Mai multe detalii sunt disponibile la Info Desk și pe pagina www.fidelicard.ro.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...