Parteneriat Buzz! Publishing – Digital Muse pentru dezvoltarea strategiei digitale

Buzz! Publishing și Digital Muse au încheiat un parteneriat care vizeză dezvoltarea strategiei digitale și crearea de content pe Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, TikTok și new channels.

Pentru început, Digital Muse va realiza campanii social media pentru Curierul Național, cu obiectivul de a crește numărul de accesări al unor articole specifice și de a spori interacțiunea cu paginile publicației din media socială.

Primele rezultate ale colaborării sunt spectaculoase, cu o medie de circa 7.000 de interacțiuni pentru fiecare postare promovată, peste 4.600 clickuri pe link și un impact mediu de peste 33.500.

Digital Muse este o firmă specializată în furnizarea de servicii integrate de comunicare, care numără printre clienți mai multe companii mici și medii din domeniul serviciilor.

Buzz! Publishing deține sau este partener în editarea ziarului Curierul Național și a publicațiilor online/print Money Buzz!Money Buzz! Europe și Slatina Buzz!

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...