Parklake Plaza Titan va fi deschis in 2013

.

Caelum Development a stabilit ca termen de livrare a proiectului  ParkLake Plaza din Titan  ultimul trimestru din 2013.

Investiţia totala in proiect este de 250 milioane euro, în prezent jumătate din suprafaţa totală de 67.000 de metri pătraţi fiind închiriată.

Construcţia mall-ului a început în urmă cu o lună, firma românească Apolodor şi compania Edrasis-C. Psallidas, din Grecia, fiind desemnate pentru realizarea lucrărilor de excavare şi cele preliminarii de fundaţie.

ParkLake Plaza va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 67.000 metri pătraţi, din care 15.500 de metri pătraţi vor fi ocupaţi de un hipermarket Cora.

Centrul comercial va avea aproximativ 200 de magazine, precum şi aproximativ 3.000 metri pătraţi destinaţi restaurantelor, cafenelelor şi unităţilor tip fast-food, acestea însumând peste 20 de unităţi. Mall-ul va avea si 2300 de locuri de parcare

De asemenea, ParkLake Plaza va dispune de o parcare subterană de 2.300 de locuri şi de un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, operat de Cinema City.

„Până acum am semnat contracte şi precontracte de închiriere în procent de aproximativ 50% din spaţiul disponibil şi ne aflăm în negocieri avansate pentru încă 20% din suprafaţă. Pe lângă mixul specific de retaileri, centrul comercial va deveni un concept cu totul inovator care va include 10 terenuri de tenis şi fotbal, precum şi loc de joacă pentru copii, conectând Parcul Titan cu facilităţile centrului”, a declarat, într-un comunicat, Cristina Dumitrache, asociat şi directorul departamentului retail centre comerciale Cushman&Wakefield.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...