ParkLake aniversează 3 ani în comunitatea locală

ParkLake aniversează 3 ani de la inaugurare, în septembrie 2019. La scurt timp după deschidere, Parklake a devenit mai mult decât un centru comercial pentru comunitatea din care face parte, oferind experienţe noi şi construind o legătură între parcul din proximitate și serviciile pe care le oferă.

În 2018, ParkLake a deschis porțile unui nou birou de paşapoarte în Bucureşti, într-un spaţiu de 500 mp, cu 17 noi birouri de servicii funcţionale.

ParkLake a creat şi un nou spaţiu care face legătura cu parcul din apropiere, unde se pot practica sporturi de sezon și se desfășoară evenimente şi activităţi de distracţie. Pentru a pune în valoare parcul de lângă şi pentru a susţine arhitectura tematică şi peisajul, au fost plantaţi mai mult de 250 de copaci.

În interiorul centrului, se pot găsi locuri de joacă pentru copii şi un atrium pentru evenimentele de sezon. Acest lucru este în continuare unic în București și are ca scop plasarea comunității în centrul activității ParkLake.

În timpul lucrărilor de construcție, au fost implicați între 500 şi 2.000 de muncitori pe parcurusul diferitelor faze de dezvoltare. In plus, după deschiderea oficială, au fost create aproximativ 2.000 de locuri de muncă directe, pentru operaţiunile zilnice.

ParkLake este primul centru comercial din România care a primit certificarea ICSC pentru cea mai bună dezvoltare a unui centru comercial. Premiul ICSC recunoaşte calitatea excepţională a ParkLake pentru spaţiului său de retail de 70,000 mp GLA, incluzând peste 200 de magazine, 23 de restaurante, un cinematograf multiplex şi o parcare subterană de până la 2.600 de spații. De asemenea, este cel mai premiat centru comercial din România, care a primit multe alte premii prestigioase, la nivel naţional şi regional.

La trei ani după deschiderea ParkLake în Bucureşti, suntem mândri că eforturile noastre de a le oferi vizitatorilor o experienţă de calitate sunt încă apreciate. În fiecare an, încercăm să ținem pasul cu tendințele internaționale și să construim o destinație de agrement pe placul întreagii comunități”, a declarat Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Centre Manager.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...