All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
1.8 C
București

Pariurile online, hobby sau profesie?

Fără nicio îndoială, obiectivul principal al plasării de pariuri sportive este câștigarea de bani. Însă, există diferențe între a-ți dori obținerea unui venit suplimentar și a-ți câștiga existența exclusiv din pariuri.

Iluzia de a deveni milionar

Pariurile sportive online sunt populare peste tot în lume și mișcă sume uriașe de bani, fiind plasate pe meciuri din principalele ligi, fie că e vorba de fotbal, baschet, fotbal american etc.

În fiecare zi avem o infinitate de evenimente grozave, iar oportunitățile plasării unui pariu de valoare la Betano, de exemplu, este foarte mare.

Datorită acestui set vast de opțiuni și meciuri importante, cei care intră în această lume a pariurilor sportive tind să-și facă iluzii cu privire la faptul că pot câștiga ușor bani și că profitul depinde doar de cunoașterea acestui sport.

- PUBLICITATE -

Din păcate, treptat înțelegem că sportul ajunge să fie principalul factor al pierderii unei cantități mari de bani pe termen scurt. Și înțelegem asta numai după mai multe pariuri reușite.

Pe termen lung, marea majoritate a pariorilor sunt învinși

Nu este o opinie, este un fapt. Marea majoritate a pariorilor pierd pe termen lung, iar motivele sunt mai multe. Pentru a fi mai clar înțeleși, vom oferi un exemplu.

Foarte mulți pariori se gândesc ani de zile că pariurile pe fotbal pot fi cea mai ușoară cale de a câștiga bani, mizând pe fotbal.

De-a lungul vieții, fotbalul poate fi cea mai mare pasiune a multor persoane. Urmăresc totul, de la dezbateri sportive pe toate canalele de televiziune, meciuri de ligă decisive, chiar și între echipe care luptă împotriva retrogradării în Seria B.

Și în toată această perioadă pierd. Pierd mult, își distrug bugetul de multe ori, fiind în cea mai mare parte vina lor. Cred de obicei că, dacă pierd la pariuri, este doar ghinion.

Ceea ce trebuie să vă dați seama este că, sportul este aproape imprevizibil, iar tot ce puteți face este să analizați și să așteptați.

Dar impulsul de a vrea mereu să câștigați, vă face să pariați pe orice, în orice moment. Și pe lângă această dorință de a face profit, apare dorința de a recupera tot ceea ce ați pierdut. Această dorință reprezintă un mare pericol pentru bugetul vostru.

Acest lucru nu face altceva deât să crească foarte mult șansele de eșec, deoarece veți sfârși prin a plasa un număr mare de pariuri și din cauza imprevizibilității sportului în general, pe lângă cotele nepotrivite, veți avea parte de pierderi mari.

În cazul majorității piețelor cu două opțiuni, care teoretic au șanse de 50%, cotele variază între 1,80 și 1,90. Iată un exemplu, un meci între Liverpool și Chelsea. Puteți face un pariu 1x, seria de goluri fiind la 2,5, cu o cotă de 1,85 pentru mai mult de 2,5 goluri și  o cotă de1,92 pentru mai puțin de 2,5 goluri.

Dacă pariați aceeași sumă pe ambele piețe, veți avea probleme.

Astfel, cu un volum mare de pariuri, întotdeauna cu cote mai mici de 2,00, dacă nu ați avea o marjă bună de victorie asupra pierderilor, ați avea mereu probleme.

Prin aceasta se creează un efect de bulgăre de zăpadă. Ați pierde, ați încerca să recuperați și mai multe pariuri și veți avea parte de pierderi și mai multe. În final, rezultatul va fi același, distrugerea bugetului.

Trecerea de la hobby la profesie

Această tranziție este complicată, dar nu este întotdeauna necesar să vă dedicați tot timpul pariurilor pentru ca acestea să fie profitabile.

Vrem să clarificăm faptul că această schimbare nu înseamnă renunțarea la locul de muncă pentru a vă dedica doar pariurilor. Acest drum este o alternativă pentru cei cu o marjă de capital foarte mare, dar nu este cazul majorității oamenilor.

Conduita în sine ar trebui să fie profesională, chiar dacă dedicați doar o oră din zi pariurilor. Mulți oameni pornesc televizorul, urmăresc un joc și pariază doar pentru distracție. Credem că este un lucru bun, dacă pierderea banilor nu este o problemă pentru voi.

Dacă vă învinovățiți pentru această simplă pierdere, așa cum fac mulți, este timpul să deveniți profesioniști. Căutați propriile noastre metode de pariere, analizați și identificați o oportunitate bună.

Rețineți că performanțele voastre vor crește după o perioadă lungă de timp și nu peste noapte.

Și amintiți-vă că întotdeauna vor fi multe zile în care veți pierde, dar comportându-vă în mod profesionist, veți trece de furtună și vor veni acele zile liniște, pline de profit.

Și o veste bună: în ciuda acestor comportamente, este posibil să plasați un pariu pe un meci doar pentru a avea parte de mai multă emoție. Diferența este că veți paria în siguranță, mult mai liniștiți. Mult succes!

- PUBLICITATE -