Părinții cred că educația antreprenorială ar trebui începută de la 7 ani

Un studiu Kids in Business arată că 67% dintre părinți consideră că educația antreprenorială ar trebui începută de la 7 ani.

Alți 18% dintre păriți cred că este mai potrivit să aștepte ca cel mic să împlinească 9 ani, iar 15% dintre părinți au căutat astfel de cursuri după ce copii au împlinit 11 ani.

Mai mult, 43% dintre părinți consideră că întâlnirile și sfaturile primite de la antreprenori cu experiență i-ar ajuta pe cei mici să rețină mai ușor noțiuni de antreprenoriat.

47% dintre părinți văd în  cursuri o bună oportunitate prin care copii își vor însuși aptitudini utile în viitor.

În același timp, 37% dintre ei cred că acestea îi vor ajuta pe copii să își descopere potențialul, astfel încât să le fie mai ușor să își aleagă cariera potrivită.

Ce ar trebui să învețe copiii la cursurile de antreprenoriat?

Majoritatea părinților spun că lecțiile de antreprenoriat trebuie să le ofere copiilor noțiunile complete despre ce înseamnă administrarea unei afaceri.

33% dintre părinți cred că din structura cursurilor nu ar trebui să lipsească noțiunile legate de cunoașterea pieței și a cumpărătorilor, precum și promovarea afacerii.

Despre acestea, 30% le consideră esențiale în curriculă.

În ceea ce privește aptitudinile pe care ar trebui să le aibă un antreprenor, 64% dintre părinți cred că acesta trebuie să anticipeze și să rezolve problemele, să fie deschis la propuneri și să fie un leader.

Abilitățile de negociere sunt alte calități pe care ar trebui să le aibă un antreprenor.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...