Păreri PEFOC – importanța înlocuirii vechiului coș de fum cu o soluție premium din inox!

Începând de la autorități, pompieri și specialiști, în sezonul rece suntem avertizați să ne ferim de improvizații dacă nu vrem să ne punem în pericol integritatea casei, dar și sănătatea sau chiar viața membrilor familiei noastre.

În acest sens, ar trebui să verificăm periodic și starea surselor de evacuare, iar dacă aceseta sunt vechi sau nu mai corespund din punct de vedere calitativ, ar trebui să ne gândim la înlocuirea lor, cu un coș de fum premium.

Cunoscuți deja de peste 20 de ani, ca meșteri cu experiență în domeniul încălzirii alternative din România, echipa sibiană care vinde și montează îndrăgitul semineu lemne PEFOC, ne propune de această dată, o gamă profesională de coșuri de fum din inox, ideale pentru evacuarea fumului din toate tipurile de soluții termice: șeminee, centrale sau sobe pe lemne!

Hornurile din inox se diferențiază de restul produselor de pe piață, grație a două avantaje majore. Datorită masei reduse a materialului din care sunt confecționate, acest model de coș de fum inox este mult mai ușor de transportat, de manipulat și de montat.

De asemenea, designul este unul modern, care se potrivește oricărui stil de locuință. Al doilea avantaj major, reiese din faptul că beneficiază de posibilități multiple de configurare, este rezistent în timp și extrem de fiabil.

Deși mai mare decât prețul celebrelor cosuri de fum ceramice Hoch nemțești, costul unui astfel de sistem de evacuare din inox este unul corect în raport cu ceea ce poate oferi.

Calitatea te va ajuta să economisești bani pe termen mediu și lung, deoarece facilitează o ardere mult mai curată, aspect pe care îl vei sesiza în economia de lemn consumat.

Gama de coșuri de fum inox din oferta Pefoc, se ridică la cerințele exigente și standardele europene de siguranță în materie de evacuare a fumului și gazelor arse.

Sistemul de coș de fum din inox este foarte apreciat de către clienții aflați în căutare de soluții termice pe care te poți baza.

Este un sistem cu secțiune circulară, folosit în special pentru evacuarea gazelor de ardere a combustibilului solid, de la șeminee, centrale sau sobe pe lemne. Poate fi folosit și pentru generatoarele de căldură ce funcționează cu combustibil lichid sau gazos.

Peretele exterior, rezistent la zgârieturi, se poate vopsi electrostatic cu negru, designul său devenind unul foarte modern și deosebit, din punct de vedere estetic.

Printre componentele sistemului de horn inox se regăsesc: perete exterior din oțel galvanizat; perete interior din oțel inoxidabil; sudură cu cordon longitudinal Laser; izolație termică din vată minerală bazaltică.

Dintre caracteristici, le putem enumera pe cele mai importante, precum:

– poate fi folosit la orice tip de sursă: șemineu, sobă pe lemne, centrală pe peleți;

– utilizat pentru evacuare de combustibili: lichizi, solizi și gazosi;

– diametre interioare disponibile pe mărimile standardizate.

Așa că, nu mai sta pe gânduri și fă schimbarea de care ai nevoie chiar astăzi! Aruncă o privire pe site-ul oficial www.pefoc.ro unde poți vizualiza întreaga gamă de sisteme de evacuare profesionale din inox, cărămidă sau ceramice, alături de modele premium de sobe sau șeminee pe lemne, pe peleți, șeminee pe gaz sau focare de semineu electric decorativ, dar și o varietate întreagă de grătare de grădina premium sau economice, ideale pentru preparate gătite perfect în aer liber.

Intră în legătură directă cu specialiștii Pefoc, iar aceștia te vor ajuta cu cele mai utile informații și răspunsuri la toate întrebările despre universul fascinant al soluțiilor termice de calitate superioară!

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...