Parcul Privighetorilor – cel mai bun proiect rezidential din Romania in 2010

Cel mai bun proiect rezidential al anului 2010 in Romania a fost desemnat ansamblul residential PARCUL PRIVIGHETORILOR localizat in sectorul 1, Bucuresti.

Premiul a fost decernat saptamana trecuta, la hotel Athene Palace Hilton, in cadrul unui eveniment organizat de revista Construction & Investment Journal.

Situat in cea mai buna si mai dinamica zona din nordul capitalei, langa padurea Baneasa, Parcul Privighetorilor aduce 119 apartamente de lux sub semnatura unui developer puternic: CORDIA.

Cladirea reflecta intelegerea orasului si este o pledoarie pentru apropierea de oameni conferind noi sensuri pentru viata colectiva cotidiana. Balustradele de sticla a balcoanelor si a teraselor, fatada imbracata cu piatra naturala, terasele romantice, dau echilibrul intre clasic si modern.

In plus, sunt eliminate spatiile inutile prin folosirea conceptului de „smart layout” la proiectare, incaperile corespund criteriilor de intimitate dar si cerintelor de familie. Fiecare apartament are personalitatea lui prin finisaje diferite, prin compartimentari diferite – astfel ca nu exista 2 apartamente identice in acest proiect.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...