Parcul Evergreen Mangalia a fost inaugurat

Parcul Evergreen Mangalia a fost realizat în cadrul POR 2007-2013, Axa Prioritară 5: ‘Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului’, Domeniul major de intervenție 5.2 — ‘Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice’.

Valoarea totală a proiectului este de 9.082.475,79 lei. Parcul Evergreen mangalia a fost înființat pe locul unei foste stații de betoane, pe o suprafață de aproape 3 ha, în apropierea centrului orașului. Investiția cuprinde locuri de joacă pentru copii, platforme pentru fitness, sistem de iluminat public, mobilier urban modern, respectiv bănci, coșuri de gunoi, cișmele, pistă pentru biciclete/role, rollerparc, fântâni arteziene etc.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a declarat că: ‘Parcul este binevenit atât pentru turiști, cât mai ales pentru locuitorii din zonele adiacente, iar în perioada imediat următoare vom inaugura și Aleea Teilor, proiect început cu fonduri UE. De asemenea, sperăm să modernizam cu bani europeni Piața Republicii și trama stradală din stațiuni’.

Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...