Parcul comercial FunShop Park Turda are autorizație de construire

Polonezii de la Scallier au obținut autorizația de construire pentru cel mai nou parc comercial al rețelei locale, FunShop Park Turda.

Situat în str. Calea Victoriei, nr. 39, în spatele hipermarketului Kaufland, FunShop Park Turda se va deschide la sfârșitul trimestrului al treilea din acest an.

Parcul comercial va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 mp și va dispune de circa 270 locuri de parcare, care se adaugă celor 300 de locuri de parcare ale Kaufland.

Până acum, câteva spații comerciale au fost deja închiriate de New Yorker, Flanco și ZooCenter. Toate unitățile vor fi primele ale retailerilor respectivi din orașul clujean.

Mai mult, centrul comercial din Turda va fi certificat cu standardul internațional BREEAM green.

Anul trecut, Scallier a inaugurat primele centre comerciale sub brandul FunShop Park din România, la Roșiorii de Vede și Focșani.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...