Parcările magazinelor PENNY din 36 de localități, dotate cu stații de încărcare

Enel X a instalat până în prezent 29 de stații de încărcare pentru vehiculele electrice la unitățile comerciale PENNY din 23 de localități

Enel X instalează 64 de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în parcările magazinelor PENNY din 36 de localități. Italienii de la Enel au o rețea de 350 de puncte de încărcare în toată țara.

Cu aceste unități, rețeaua națională Enel X Way România va crește la aproape 500 de puncte de încărcare în 63 de localități din țară, cu o putere totală instalată de peste 8.700 kW.

29 de stații sunt deja funcționale în 23 de localități, precum Arad, Baia Mare, Bistrița, București, Buzău, Craiova, Deva, Chiajna, Petroșani, Ploiești, Roman, Satu Mare, Slobozia, etc. Acestea au o putere totală instalată de 1.408 kW.

În spațiile exterioare ale magazinelor PENNY au fost deja instalate 11 stații de încărcare Waypump cu câte două puncte de încărcare cu o putere totală de 60 kW și alte 18 stații de tip Waypole cu două puncte de alimentare de câte 22 kW.

Soluția Waypump , permite încărcarea a până la 80% din nivelul bateriei în aproximativ 25 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.

Unitățile Waypole au o putere disponibilă de 2 x 22 kW AC, fiecare permițând încărcarea a până la 40% din nivelul bateriei în 30 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.

Enel X Way România are în portofoliu și stații de încărcare ultra-rapide, având o putere maximă de 150 kW și care permit încărcarea a până la 80% din nivelul bateriei în aproximativ 15 minute.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Enel X intră pe piața serviciilor financiare digitale

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...