Parc ce reproduce imaginea în miniatură a României, la București

România Parc va oferi o imagine in miniatură a României, de la forme de relief, vegetaţie autohtonă, la clădiri, monumente şi obiective reprezentative pentru toate judeţele ţării.

Parcul urmează a fi construit în Sectorul 4, București, de austriecii de la PORR Construct, în baza unui contract cu o valoare totală de 28,9 milioane lei.

Terenul pe care va fi edificat are suprafaţa totală de 26.300 mp, este liber de construcţii și aparţine domeniului public. Accesul se va face din Strada Secerei şi din Parcul Tineretului.

Lucrările vizează realizarea reliefului ţării în miniatură prin săpături pentru cursurile de apă importante propuse, Dunărea, Prutul, Mureşul, Oltul și Marea Neagră.

După săparea şanţurilor pentru ape ar urma realizarea unor movile de aproximativ 2 – 2,5 m înălţime, care vor reprezenta Carpaţii.

Durata contractului pentru realizarea România Parc este de 32 de luni.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...